Cześć.
Przepraszam, ale mam pytanie na poziomie trolla forumowego.
Jaką wytrzymałość zwarciową mają czarne trytki i białe plastyki trzymające przewód SN do zamknięcia połączenia w trójkąt na górze transformatora na Twoim zdjęciu?
Przepraszam jeszcze raz.
Pozdrawiam.
Też mam okołoforumowe pytanie - dlaczego nie mogę dać “łapki” w dół postowi powyżej?
A w temacie - to jest specjalne użycie uziemiacza w układzie IT - z uziemieniem izolowanym od ziemi
No cóż, ktoś się widocznie spieszył .
[quote=“KonradOW, post:2, topic:14711, full:true, full:true”]
Cześć.
Przepraszam, ale mam pytanie na poziomie trolla forumowego.
Jaką wytrzymałość zwarciową mają czarne trytki i białe plastyki trzymające przewód SN do zamknięcia połączenia w trójkąt na górze na Twoim zdjęciu?
Przepraszam jeszcze raz.
Pozdrawiam.
[/quote]
Witam,
[quote=“KonradOW, post:2, topic:14711, full:true, full:true”] Jaką wytrzymałość zwarciową mają czarne trytki i białe plastyki trzymające przewód SN do zamknięcia połączenia w trójkąt na górze transformatora na Twoim zdjęciu?[/quote]
Mój udział w tym układzie sprowadził się do zrobienie zdjęcia. O ile się orientuję, to układ był nowy i jeszcze dużo wody upłynęło zanim podłączono kabel z drugiej strony podano napięcie ![]()
[quote=“w3501yyyy, post:3, topic:14711, full:true, full:true”] Też mam okołoforumowe pytanie - dlaczego nie mogę dać “łapki” w dół postowi powyżej?[/quote]
Czy ten problem dotyczy wszystkich postów czy tylko tego tematu?
[quote=“EnergoTools, post:6, topic:14711, full:true, full:true”]
[quote=“EnergoTools, post:6, topic:14711, full:true, full:true”] Też mam okołoforumowe pytanie - dlaczego nie mogę dać “łapki” w dół postowi powyżej?[/quote]
Czy ten problem dotyczy wszystkich postów czy tylko tego tematu?
[/quote]
Wszystkich. Łapkę w dół można dać tylko gdy wpierw dało się w górę…
[quote=“PGR Mąkowarsko, post:7, topic:14711, full:true, full:true”]
Wszystkich. Łapkę w dół można dać tylko gdy wpierw dało się w górę…
[/quote]
Tylko weź daj łapkę w górę koledze Konradowi… ![]()