ucieczka od "mądrości"

Czy jest opcja na ISE aby nie otrzymywac postów “niechcianych”
nie wnoszących nic nowego , jedynie pozwalajacych na gadulstwo, wymądrzanie się, i chęć zaistnienia na FORUM.
Rozumiem ,że niektórzy z Kolegów odbiorą tę "wymądrzałkę "jako chęć zaistnienia.
Ale po serii RCD to już niedobrze się robi .
Może najbardziej “oblatani” w temacie tzn. MEGABAJT;KSRAK;REL i … Ci co się do tej GRUPY poczuwają się przynależni-wniosą swój projekt WYTYCZNYCH INSTALACJI ELEKTRYCZNYCH do europejskiej braci elektryków -
Z NAJBARDZEJ ŚWIATŁYMI POMYSŁAMI.
MNIE ODPOWIADA MENTALNOŚĆ SZWAJCARSKIEGO MONTERA-KTÓRYS Z KOLEGÓW PIĘKNIE GO “PRZYTOCZYŁ.”
A dotychczas (prawie m-c) to jednak męczarnia .A co może Pani Zofia G. powiedzieć o wyłączniku RCD, który zainstalowano jej w aptece na tablicy TG, a maż Pani Zofii pomylil “N” z "PE’ przy podłączniu destylatora-mąż mgr farmacji.
Przecież 99,9% polskiej społeczności kombinuje sama co zrobić , żeby “korki” naprawić i obejrzeć ciekawy program o “Dyskusji z ISE , na temat RCD”-TFU… jak mówiła Kocipkowska… i nic dobrego z tego RCD , pożal się Boże urządzenia, a jedynie jakieś zboczenia wynikną.
Pozdrawiam i mam prośbe do Pana Jacka -proszę o jednak selekcje.
Janusz Warecki.
.
Janusz Warecki.

Wielmożny Panie Janusz Warecki <ppeisjw@ise.pl>

=== 1 ===
Kolego (admin) J.Gońka.
My tu się pocimy jak polepszyć jakość dyskusji na forum, która jest zaburzana przez dziwne osoby, a tu widzimy, bardzo mądrą (oj jak mądrą) wypowiedź osoby <ppeisjw@ise.pl> ,
czyli z serwera ISE.PL.
Jeżeli to pomyłka to z góry przepraszam.

=== 2 ===
Szanowni Koledzy. Proszę zobaczyć na forum na wątki Sz.P. J. Warecki. Nie mam zbyt czasu na analizę, więc mogę się mylić. Ale znalazłem 6 wątków z których Sz.P. J. Warecki odpowiedział tylko w jednym. Jak widać resztę rozmówców ignoruje.
M. in. cytat " Wiedza moich Szanownych Kolegów jest przeogromna, więc…"

=== 3 ===
Sz.P. J. Warecki. też jest oblatany i wiedział gdzie ten temat umieścić, czyli w “Urządzenia, sieci i instalacje”.
Co wiedza to wiedza.

=== 4 ===
Cytat Sz.P. J. Warecki:
“Może najbardziej “oblatani” w temacie tzn. MEGABAJT;KSRAK;REL”
Ja nie mam nic do Kol. Megabajt i Kol. Rel.

A sz.p. może sobie robić porównania z sobą, Lechem, Leszkiem, i innymi browarami oraz własnym g…!

=== 5 ===
NAJBARDZEJ ŚWIATŁYMI POMYSŁAMI

Proponuję Sz.P. J. Warecki w temacie “Zdjęcia”
wykazać się swoją światłością

I porównać Lenina, Stalina, Hitlera, Wałęsę, Leppera i SIEBIE.

Tam to chętnie wszyscy poczytają.
Z góry zakładam iż wygra Sz.P. J. Warecki.

============== 6 ============
Kolego (admin) J.Gońka.
Jeżeli ów autor jest klientem ISE.PL, to proszę o wypowiedź w kwestii formalnej.

KK