Tematy związane z ochroną odgromową - linki

Mam tu zebrane linki do artykułów o tematyce ochrony odgromowej, przeciwprzepięciowej i wszystkiego z tym związanego.

Zapraszam do lektury, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie.

https://strefaklienta.dehn.pl/publikacje/index.php

STANCA

Ja tu widzę że kolega wkleja te linki gdzie się tylko da na forum. Pewnie niejedna osoba zada sobie w tym miejscu pytanie o tzw. kryptoreklamę

Zapoznaj się z regulaminem ise.pl, oraz zwróć uwagę na pasek u góry ekranu:

PARTNERZY ise.pl DEHN chroni

Trzymamy z najlepszymi!!!
moderator STANCA

[quote=“PGR Mąkowarsko” post_id=154078 time=1580667783 user_id=35163]
Pewnie niejedna osoba zada sobie w tym miejscu pytanie o tzw. kryptoreklamę
[/quote]
I dobrze, że zada sobie pytanie. Za nim powinno pójść kolejne. Dlaczego nikt nie uprawia, jak to napisałeś kryptoreklamy innych firm? Zastanawiałeś się nad tym?

ja również mogę z całą odpowiedzialnością polecić wszystko co oferuje DEHN Polska. Od literatury, poprzez sympozja i szkolenia, poprzez mnogość materiałów na ich stronie, poprzez wyjazdy i wycieczki do firmy matki gdzie można własnymi rękami przećwiczyć wykonawstwo trudnych rozwiązań a skończywszy na całym asortymencie produktów oferowanych klientowi. We wszystkich aspektach oferty firmy DEHN uczestniczyłem a wiedza tam zdobyta jest bezcenna. Do tego dopiszę, że kontakt ze specjalistami jest wzorowy.

Dlaczego nikt nie uprawia kryptoreklamy innych firm? Gdyż posty są kasowane, wycinane nazwy firm (nawet gdy są podane jako przykłady itp) a użytkownik dostaje warna.

PARTNERZY ise.pl DEHN chroni

moderator STANCA

[quote=“PGR Mąkowarsko” post_id=154081 time=1580676140 user_id=35163]
Dlaczego nikt nie uprawia kryptoreklamy innych firm? Gdyż posty są kasowane, wycinane nazwy firm (nawet gdy są podane jako przykłady itp) a użytkownik dostaje warna.
[/quote]
Chyba Kolego mijasz się z prawdą. Masz jakieś dowody na swoje słowa? My tu trochę sprzątamy i delikatnie próbujemy panować nad forum. Ostatnie zdanie należy do admina. On prowadzi politykę elektryczną na forum.

Często nawet wycinane jest słowo “allegro” albo linki do innych stron gdzie STANCA gdzieś na stronie zauważy reklamę jakiegoś nieprawilnego elementu czy przyrządu elektrycznego.

PARTNERZY ISE.PL DEHN chroni

moderator STANCA