Promocje

W połowie lutego ponad tysiąc użytkowników programu Schema otrzymuje od firmy IGE+XAO pakiet z programem SEE 3000 - jestem ciekawy jak im się podoba. Jeśli ktoś jest ciekawy informacji o programach IGE+XAO, zapraszam na stronę http://www.ige-xao.com.pl

Pragnę zaproponować pakiet oprogramowania (Win 9x)do wykonywania protokołów pomiarów.
Praca ze słownikami elementów, podstawowe obliczenia, wydruki, protokoły pamiętane w bazie (upaszcza sie powtórne opomiarowanie)itp. po pewnej wprawie przyspiesza ok. 3 x wykonanie protokołu co np. przy 1000 elementów jest chyba ważne ?
Demo do uzgodnienia

Interesuje mnie wersja demo w celu zapoznania się z programem.
Jaka jest cena pełnej wersji.
Z poważaniem H.G.

Jestem zainteresowany Waszym programem.

witam
ja moze troche inna rzecz ale tez powiazana
czy istnieje wersja demo programu Schema a jesli tak to gdzie mozna ja dostac???
pozdrawiam

Program do wykonywania protokołów z pomiarów elektrycznych jest już dostępny w serwisie produkty ise.pl. Patrz http://ise.pl/produtky

W odpowiedzi na pytanie o wersję demo Schemy. Następcą oprogramowania Schema jest oprogramowanie SEE Worldwide. Wersja demonstracyjna nie jest dostępna, istnieje natomiast możliwość prezentacji oprogramowania. Dostępna jest również tania wersja SEE2000 (dostępna w serwisie ise.pl/produkty), która może być następnie rozbudowywana o kolejne funkcjonalności.

Właśnie ukazała się nowa wersja programu ELCAD - 5.8.8.
Dostępna jest również od kilku lat wersja demonstracyjna,
która umożliwia zapoznanie się z programem i wygenerowanie
wykazów aparatury i listew zaciskowych. Na listwach są automatycznie utworzone mostki jeśli zaciski są podłączone do współnego potencjału. Wersja demonstracyjna posiada również funkcje automatyczne np. adresowanie krosowe, numerowanie kolejne, kontrola zestyków itp.
Zainteresowanym wysyłamy płytę CD

Ze wzgledu na popularnosc programow SEE Worldwide w Polsce przedsiebiorstwo IGE+XAO
postanowilo udostepnic bezplatna przegladarke SEE Inspektor
do projektow wykonanych przy pomocy biezacej wersji programu SEE.

Jest to zdecydowany krok w kierunku otwarcia naszych produktow.
Kazdy kto tego oczekuje bedzie mogl otrzymac od naszej firmy
kompletne CD z przegladarka oraz przykladowymi projektami.

P.S.
Przesylki pocztowe beda wysylane w kolejnosci zamowien az do wyczerpania zapasow.
Priorytet realizacji maja zamowienia zlozone w odpowiedzi na tego maila
z dobrze podanymi danymi adresowymi.

Odpowiadając Panu Garbarkowi (Data: 2001-01-29 08:10)

Przeglądarka SEE Inspektor pozwala przeglądać projekty SEE, drukować, pracować warstwami, wyszukiwać elementy projrektu po oznaczeniu itd..
Stanowi proste demo.
Cena SEE2000 Deska kreślarska od ok.900 zł.

Jestem zainteresowany bezpłatną przeglądarką,gdyż ta z firmowego CD z SEE3000 ver 1.22 spłatała mi niemiłą niespodziankę żądając klucza.
Mój adres:
Olgierd Bet
Polifarb Cieszyn-Wrocław S.A. Oddział we Wrocławiu
Ul.Kwidzyńska 8
51-416 Wrocław

Teodor Szczęch
ul. 11 Listopada 13
27-660 Koprzywnica
Proszę o przesłanie aktualnej oferty zakupu programu SEE2000(3000); Planelec1.2 oraz oferowanej przeglądarki.

Proponuję zaglądnąć do serwisu Produkty w kategorii Oprogramowanie. Tam znajdzie Pan aktualna ofertę.

Pracownia Projektowa ELPROJEKT sprzeda legalny program do wspomagania projektowania dla elektryków i automatyków SEE 3000 IGE-XAO (dodatkowe moduły: elewacje, oznaczenia, obwody, adresy, listwy i wykazy).

Gwarancja i umowa serwisowa z IGE-XAO przedłużana do 11.2001r.

Cena: ok. 9000zł /do negocjacji/
tel. (032) 251-99-98
e-mail: elprojekt@pro.onet.pl