Podłączenie z siły do rozdzielni w budynku gospodarczym

Witam
Mam na domu gniazdo tzw"siły", niedawno przeciągnąłem kabel (5 żył) z domu do budynku gospodarczego celem zrobienia malej rozdzielni.
proszę o poradę co będę potrzebował do podłączenia 3 obwodów(gniazdka1,gniziazdka2, swiatło) + siłe wyprowadzić do garażu
np
-Wyłącznik nadprądowy S-193 B16A 3 FAZOWY
wylaczniki do 3 obwodow
jakie zabezbieczenia do tego
i czy będę potrzebował roznicowke bo w domu mam jedna i czy jak dam 2 w garażu to nie będzie się to w jakiś sposób gryzło
chciałbym to wszystko pokupic przed przyjściem elektryka żeby wszystko było gotowe bo na wsi w sobotę po południu to raczej nic nie kupie a elektryk 2razy nie będzie chodził bo czasu nie ma na takie male “pierdoły”
proszę o wyrozumiałość,dzięki za odpowiedz

Jednak zaproś elektryka niech sam zadecyduje co kupić i wykona tę część instalacji. Nawet przy tej prostej robocie potrzebna wiedza i możliwość wykonania pomiarów przed i po robocie.
Nie wszyscy elektrycy lubią zakupy robione przez klienta.

STANCA

Ja na przykład, nie znoszę. Klient przeważnie kieruje się kryterium cenowym i złotymi poradami handlowców w hurtowni, najgorsze z możliwych połączeń. Zawsze wyceniam robotę z materiałem, zwłaszcza że przecież daję na nią gwarancję.

Mozna zamknac temat