Proszę uzytkowników programu nktdoc® oferowanego przez nkt cables
o opinię o tym pogramie
witam.
dobry.
spełnia swoje zadanie - szybki dobór kabli czy przewodów.
podkreślam - dobór - nie sprawdzenie doboru.
brakuje tylko do szczęścia doboru przez program zabezpieczeń, ale za tą cenę nie można mieć wszystkiego.
polecam.
ale za tą cenę nie można mieć wszystkiego.
A czemu nie? Ograniczony program i to dość znacznie. Powinien być rozdawany za darmochę, bo to jest raczej reklamówka firmy a nie profesjonalny nawet dla instalatorów. Wielu producentów znacznie lepsze programy rozdaje za friko.
Nie mam tego programu, u znajomego testowałem i nie mam zamiaru go kupić.
witam .program jest za darmo.
program jest za darmo.
Chyba że jakiś pirat
Jak otrzymać program?
Program nktdoc® jest dystrybuowany w wersji elektronicznej.
Koszt jednostkowy: 50 zł + VAT
Klikając na link: ZAMÓW
zostaniesz przekierowany do strony programu nktdoc®, gdzie znajdziesz formularz rejestracyjny i pełną wersję programu do pobrania.
Po zarejestrowaniu się otrzymasz e-maila wraz z kodem aktywacyjnym oraz fakturą proforma w wersji elektronicznej w wysokości 50 zł+ VAT.
Po opłaceniu faktury proforma otrzymasz pocztą fakturę VAT.
szkoda, że nie zrecenzujesz kol. programu, a zamiast tego użalasz się nad ceną.
cena jak cena, dla jednych znacząca, dla drugich bez znaczenia.
a ja dzięki Nktdoc już nieraz mogłem szybko dobrać przekroje kabli w rozbudowanych układach sieciowych.
pozdrawiam
witam.jest za darmo Program nktdoc® jest dystrybuowany w wersji elektronicznej.Dla auczycieli i uczniów produkt jest BEZPŁATNY .oto linkhttp://www.2education.pl/NKTdoc.html Dzis sciagnełem program z linku 7MB,i otrzymałem kod instalacyjny.
Program ten rozdawali na Energetabie. Nic nie mówili że będą go sprzedawać. Co do jego użyteczności to się nie wypowiadam bo nie uruchamiałem go i raczej nie będę go stosował zawodowo bo za takie oprogramowanie to nikt odpowiedzialności nie bierze więc na własną odpowiedzialność trzeba go stosować