Opinia na temat urządzenia MEGAMUZ

Zwracan się z prośbą o przekazanie opini własnych na temat sterownika polowego MEGAMUZ firmy JM-Tronik. Dane te mam zamiar wykorzystać w swojej pracy maristerskiej pisanej w Instytucie Energoelektryki Politechniki Wrocławskiej. Za wszystkie przekazane informacje z góry bardzo dziękuję.

Jeżeli nikt nie spotkał się z tym urzędzeniem to może przynajmiej z firmą w której te urządzenie jest zamontowane. Tak jak pisałem dane te są ni potrzebne wyłącznie do mojej pracy magisterskiej.
Zależy mi na kazdej opini bąć informacji

Witam
Posiadam materiały na temat tego urządzenia, ale są to tylko dane producenta, a nie opinie. Były dostępne na targach Eltarg w Katowicach. Jeżeli to by Cię interesowało daj znać na priv. A co do miejsca zainstalowania to widziałem Megamuza na rozdzielni 6kV kopalni Sośnica w Gliwicach.
Pozdrawiam Paweł

Mam dane na temat Cyfrowych Zabezpieczeń “multiMUZ” jeżeli Cię interesuje.

widziałem sterowniki jm-tronic multimuz (nie mega) w rozdzielnicach 20kV w jednym z większych zakładów wałbrzyckiej specjalnej strefy ekonomicznej
realizowały, poza obsluga danego pola, także funkcje spz, szr, zabezpieczenie termiczne traf (we współpracy z układem czujników na tr. -poprzez wejscia stykowe )
bardzo ładne, uniwersalne, przyjazne dla użytkownika
tyle ze odniosłem wrazenie że przerastają nieco obsługę :wink: