OC dla elektryka

Przy każdej działalnosći “kiedyś” powstaja błędy i straty, z tego powodu wypada się ubezpieczenie. Niedługo kończy sie mi ubezpieczenie, szukam ciekawej niedrogiej oferty. Czy jest ktos na forum co przerabiał ostatnio ten temat i moze cos podpowiedzieć.

Witam Kolegów na Forum.

Odpowiedzialność cywilna Przedsiebiorstwa uzależniona jest m. inn. od :

• obroty
  • wartości kontraktu
  • wariant ubezpieczenia (franszyza)
    Innymi słowy, OC deliktowa i OC kontraktowa.

Niestety, trzeba poszukać. Ofert jest wiele. Ubezpieczycieli też.
Ważny jest okres ubezpieczenia i wybrana suma gwarancyjna.

Kodeks cywilny ma lepiej chronić ubezpieczonych
las, PAP

2007-08-09, ostatnia aktualizacja 2007-08-09 15:47
Od piątku wchodzą w życie zmiany Kodeksu cywilnego dotyczące ubezpieczeń. Mają lepiej chronić klientów. Jak przypomina na stronach internetowych Rzecznik Ubezpieczonych, zmiany będą stosowane do umów zawartych od dnia wejścia w życie zmian.

http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,4377605.html

STANCA

Wtam wszystkich, odgrzewam trochę stary wątek ale jestem akurat na etapie ubezpieczania firmy i ciekawi mnie, gdzie koledzy mają ubezpieczenie( jeśli mają :slight_smile:). Dostałem właśnie ofertę z alianz za jedyne 1700 PLN przy kwocie gwarantowanej 100 000 PLN. Wydaje się trochę dużo(nawet bardzo). Może znacie trochę ciekwsze oferty? Nie mam ubezpieczenia w Izbie , bo nie mam UB. Pozdrawiam wszystkich i liczę na podpowiedź.
Marek

Witam!

Sprawdź ofertę Hestii. Mają ciekawe pakiety…

pozdrawiam:

grom

Witam wszystkich.

Ja mam w Generali płace nie cały 1000zł a ubezpieczenie oc kontraktowej na 200000zł jest tam też kilka innych punktów ale nie pamietam co tam jest jeszcze, to Ty ustalasz na ile chcesz miec ubezpieczenie czy na 10000zł czy może na 1000000zł

Pozdrawiam

Ps. Niech Ci różni ubezpieczyciele zrobia symulacje i wybierz najkorzystniejszą