Wprowadzamy nową wersję oprogramowania. Upiększanie jeszcze będzie trwało, ale serwis funkcjonuje. Na dzień dzisiejszy na pewno trzeba poprawić powiadomienia na emial.
Chętnie poznam uwagi, życzenia, może wskazanie przykładów na innych stronach, co warto by zrobić u nas.
pozdrawiam,
Jacek.
dostosowanie do urządzeń mobilnych
przyjazne/proste adresy
nowsze oprogramowanie forum
niedostępny jest szablon “subsilver”, który był domyślnym więc dla niektórych trzeba się przestawić.
Dziękuję za uwagi i proszę o więcej.
Niestety zmiany były konieczne, mówię o zmianach, których tak na prawdę nie widać. Przy okazji wprowadziłem kilka “ulepszeń”.
Tak jak kolega Wiesław napisał, funkcje o nowych postach są pod przyciskiem “więcej” u góry.
Do tej funkcji planuję wrócić ponieważ myślę, że warto w jakiś bardziej atrakcyjny sposób prezentować ostatnią aktywność na forum. Obok jest jeszcze pozycja powiadomienia, gdzie możemy śledzić obserwowane fora i tematy.
Faktycznie na forum sugestii nie można edytować poprzednich postów, ale tak było zawsze.
Co do linków w powiadomieniach to faktycznie jest problem, proszę o trochę czasu. Wynika z wprowadzenie prostych adresów i trzeba jeszcze “poprawić” ten moduł. Sprawdzamy czy można zrobić to w html, może byłoby ładniej poczytać takie maile.
Kolejna sprawa. Na stronie głównej forum widzę, że pojawił się nowy post w dziale
Dyskusje ogólnie dostępne, Zapytania ofertowe do profesjonalistów. Po kliknięciu widzę:
Zapytania ofertowe do profesjonalistów
Nie masz uprawnień do czytania tematów na tym forum.
Jak na razie duży plus jeśli chodzi o nową szatę dla forum , mam tylko jedną uwagę jeśli chcę przeczytać ostatni post (na przykład uczestniczę w temacie ) to zawsze otwiera mi początek tematu - zbytecznie . Było by lepiej gdyby otwierał się ostatnio zapisany post.
Jasno, przejrzyście , ale również dołożę uwagę: chcąc przytoczyć fragment czyjejś wypowiedzi rozumiem, że mam użyć przycisku: " . Kopiuje się wtedy cała wypowiedź adwersarza , a nie zaznaczony fragment (czy coś źle robię?).
Aby zacytować cały post należy kliknąć ikonkę cudzysłów podczas czytania
Aby zacytować tylko część wypowiedzi klikamy przycisk odpowiedź, następnie zaznaczamy kursorem tekst, który chcemy zacytować i wówczas klikamy ikonkę cudzysłów.