Chcę poruszyć problem zbyt małej ilości słów wpisywanych w postach. Nie dawno skarżył się na to jeden z kolegów. Ja potwierdzam to . Ostatni w jednym z tematów chciałem zabrać głos ale po próbach walki z tematem zrezygnowałem. Do postu dało mi się zmieścić cytat z kolegi postu i jedna linijka mojego zapisu. Więc odpuściłem temat uznając takie pisanie za bezsensowne. Ciekawe że inni którzy tu piszą od niedawna piszą całymi stronami wierszy. Ja piszący tu od wielu lat nie mogę nic napisać dłuższego , przykre to.
Ja piszę nawet dłużej od Ciebie i nie mam tego problemu.
Wskazuje to więc na coś z Twoją przeglądarką.
Z ciekawostek - u mnie z kolei nie działa cytowanie w dziale nie jestem elektrykiem…
Witam,
Odpowiadając na pytanie: [quote=“Simcode, post:20, topic:11691, full:true, full:true”]
Mam może trywialne pytanie, ale nie potrafiłem znaleźć odpowiedzi. Jakiej wielkości i jakiego formatu można dodawać zdjęcia do forum. Zawsze dodawałem zdjęcia przez zewnętrzny serwer ale teraz próbuję bezpośrednio dodać i wyskakuje że za duże zdjęcie.[/quote]
Obecnie jest to 3MB. Chodzi o to aby bezkrytycznie nie wrzucać zdjęć z maksymalnym rozmiarem aparatu/telefonu. Podczas ustalania limitu chodziło o to aby przed publikacją wykadrować zdjęcie i może zmniejszyć rozdzielczość.
Pozdrawiam,
Jacek.
[quote=“EnergoTools, post:23, topic:11691, full:true, full:true”]
Obecnie jest to 3MB. Chodzi o to aby bezkrytycznie nie wrzucać zdjęć z maksymalnym rozmiarem aparatu/telefonu. Podczas ustalania limitu chodziło o to aby przed publikacją wykadrować zdjęcie i może zmniejszyć rozdzielczość.
[/quote]
Kolega nie spojrzał na datę postu. Sprawa zdjęć już dawno Ok.
Chodzi i tekst pisany,post z 5 maja.
![]()
Witam, moim problemem od dłuższego czasu jest budowa domu. Jest wiele rzeczy na które nie mogę się zdecydować, ale największy problem mam kostką brukową. Czy ktoś może polecić profesjonalnych fachowców, którzy się tym zajmują? Byłbym wdzięczny.