Naprawa praski PH-4 ; PH-6

Witam kolegów na Forum .
Proszę mi podpowiedzieć kto i gdzie naprawia stare i poczciwe praski PH-4 i PH-6.Ostatnio kupiłem kpl.kości do PH-4 a w prasce pękła mi rękojeść.
Szukałem na Allegro - praski żeby z dwóch poskładać jedną ale bez skutku. Wiem że produkowano te praski w Katowice Kostuchna ale już tam nic nie ma.

Człowiek nazywa się Włóka i jest solidny. Ale czy naprawiają PH-4 i 6 to już musisz sam z nim dograć.

Witam
Zdecydowanie bliżej robią to tam gdzie je produkują czyli Warsztaty Szkolne KWK Wesoła (przeiesiono tam zakład z Kostuchny.
Jak będę w poniedzialek w pracy i sprawa bedzie aktualna to podeśle telefon i namiary. Proszę o info na maila.
Jezeli nikt się się oburzy, że to jest reklama to polecam…można tam również nabyć nowe (regenerowane) praski wraz z całym osprzętem. Cena narawdę jest konkurencyjna w stosunku do ogólnie dostępnych na rynku.

Witam.
Mariusz, wypisz w takim razie ceny na te regenerowane praski. Ja się nie obrażę.
Pozdrawiam :wink:

Witam i bardzo dziękuję za szybką reakcje , to dowodzi że stronka ISE jest bardzo potrzebna . Czekam na namiary .Pozdrawiam

Witam,

To ja czekałem na kontakt mailowy, ale skoro chcecie tu to rzeczywiści być może innym się też przyda…
Remont praski PH 4 - 222 zł plus koszt cześci wymienianych
PH 6 - 230 zł plus cześci

Ceny nowych prasek.
PH 43 - odpowiednik dawnej PH - 4 z większym zbiorniczkiem zakres przekrojów 16-95mm2 cena 994,59 zł
PH 8 zakres 120-240 cena 1059,48 zł

Głowica PH-82 - 247 zł

Skrzynka z kościami Z 16-95 mm2 - 467,83 zł
skrzynka z kościami Z 120-240 - 501,63 zł

Ceny oczywiście netto.

Kontakt WS-Wesoła p. Jakubas tel. 032 2224907