muzyka w pokojach

Witam - wróciłem z castingu na wykonawcę (nie muszę chyba pisać jak się czuję). Pytanie od inwestora: Chcę w poszczególnych pomieszczeniach mieć panel umożliwiający mi puszczenie radia/muzyki w tym akurat pomieszczeniu (np łazienka) może być z netu. Żeby zbyt łatwo nie było - w centralnym miejscu np przy wyjściu głównym -wyłączam wszystko to, co leci u w pokojach (albo jak “stara pod prysznicem za mocno podkręci”). Da się ten temat ogarnąć?

Jasne że się da, ale najlepiej nie wchodzić w dalsze rozmowy z tego typu inwestorami, ponieważ na tym się nie zakończy ten temat i człowiek będzie chciał mieć u siebie wszystkie zdobycze techniki a na koniec i tak będzie wina wykonawcy, że coś nie działa.

No tak, bo inwestorzy zwykle chcą za darmo a potem jeszcze odszkodowanie że jakaś pierdoła jest źle.

Temat bardziej dla akustyków a nie dla elektryków.

Technicznie przewody trzeba rzucić - jakie?

Hmmm to jest jakiś duży firmowy budynek, dom, mieszkanie, mieszkania czy co?

Ile metrów max?

Od tego jest bardziej akustyk i/lub ewentualnie elektronik. Elektryk poprowadzi zasilanie jeśli nie ma, jest złe (np. brak styku PE…) lub nie może dostarczyć wystarczającej mocy - przy estradzie nie tak łatwo, jedną już miałem tą przyjemność zasilać - nie były to byle przewody rodem z chińskich przedłużaczy które palą się po włączeniu żelazka.