Chciałbym zaaznajomić się głębiej od strony profesjonalnej w temacie fotowoltaiki. A że preferuję książki nad internety to, którą książkę polecacie?
- Poradnik instalacje elektryczne. Bogdan Szymański. GLOBEnergia
- Przyrządy i instalacje fotowoltaiczne. Maciej Sibiński, Katarzyna Znajdek. PWN.
- Ogniwa słoneczne. Budowa, technologia i zastosowanie. Jastrzębska Grażyna. WKŁ
- Fotowoltaika Podręcznik dla studentów, uczniów, instalatorów, inwestorów. Ryszard Tytko
a może jakąś inną?
Jeszcze nie wiem czy się brać za instalacje a coraz więcej ludzi o to pyta, więc zanim coś zacznę robić, o ile zacznę, to przydało by się zgłębić temat.
[quote=“Luna.Vulpo, post:1, topic:14730, full:true, full:true”]
Chciałbym zaaznajomić się głębiej od strony profesjonalnej w temacie [/quote]
Zupełnie nie potrzebnie i mało biznesmeńsko. Będziesz wiedział, że się nie da zrobić jak trzeba, tylko aby działało. I co wtedy? Nie zrobisz? Żonie Szefa szpilki odjadą sprzed nosa? Co jej powiesz? Że wszystkim się daje zrobić (szczególnie tym cyrlicowym), tylko tobie nie?
PS.
Przeczytaj każdą, to nie jest dużo.
[quote=“KonradOW, post:2, topic:14730, full:true, full:true”]
Zupełnie nie potrzebnie i mało biznesmeńsko. Będziesz wiedział, że się nie da zrobić jak trzeba, tylko aby działało. I co wtedy? Nie zrobisz?
[/quote]
jeszcze nie wiem dokładnie co zrobię. Może będę dawał wysoką cenę tak by zrobić jak trzeba.
Najwyżej nikt nie zamówi. 
Żonie Szefa szpilki odjadą sprzed nosa? Co jej powiesz? Że wszystkim się daje zrobić (szczególnie tym cyrlicowym), tylko tobie nie?
[/quote]
Na szczęście lub nieszczęście nie mam szefa.
Przeczytaj każdą, to nie jest dużo.
[/quote]
Każdą? to trochę dużo. Jakieś 500zł
Wiem, wiem. Wiedza kosztuje. Jednak te książki są o tym samym a nie jedna za 500 zł.
W takim razie od której zacząć?