Centrala Actulux SVM instrukcja

Witajcie.
Czy ktos z Was ma instrukcie jak skasowac w tej centrali inspekcje serwisowa? Instalowalem ta centrale u klienta i potrzebuje teraz wykonac coroczny serwis - w instrukcji niestety nic na ten temat nie ma. dokladnie to centrala Actulux SVM 24V 8A

Producent Ci odpowie.

Dziękuję za odpowiedź. Producent nie odpowie bo mówi że muszę się przeszkolić. Ale żeby się przeszkolić to muszę sprzedawać ich sprzęt.
Zresztą byłem już na tylu różnych szkoleniach z których nic się nie dowiedziałem a na jednym wiedziałem więcej od prowadzącego że teraz tylko chodzę jak potrzebuję zasięgnąć wiedzy z nowej dziedziny.
Patrząc się na stopień skomplikowania tej centrali szkolenie dla kumatego instalatora powinno trwać pół godziny - w zasadzie powiino zawierać tylko rzeczy nie opisane w instrukcji.
Odnośnie tej centrali to Zapewne trzeba przytrzymać reset przez parę sek i powinno zadziałać ale chciałbym się upewnić -może ktoś odpowie kto zna tą centralę

Hi

Może ten opis się przyda niestety nie PL

http://röklucka.nu/webbutik/manualer/manual%20SVM%2024V%205A%208A%20styrecentral.pdf

Mam identyczną instrukcję po polsku. Niestety tam jest tylko zapis żeby skontaktować się z dystrybutorem.

Dysponujemy wszytkami materiałami i wsparciem w tym zakresie.
W temacie central oddymiania SV lub SVM producenta Actulux zapraszam do kontaktu z naszą firmą Deneb System.
Adres Mail . biuro@deneb-system.pl

Pozdrawiam
Mirosław M