![]()
Wyrazy Współczucia w Smutku dla Rodziny i Najbliższych
Odszedł człowiek niezwykły, człowiek który zawsze pomagał innym i służył swoją wiedzą i doświadczeniem. To forum już nie będzie takie same, ale pisząc tu zawsze będziemy czuli Jego obecność. Żegnaj Krystynie.
Serdeczne wyrazy współczucia dla rodziny.
Odszedł mądry człowiek.
Po prostu przykro…cokolwiek powiedzieć to i tak nic nie ukoi bólu najbliższych.
Spoczywaj w pokoju
[*]
Kondolencje dla Rodziny i Bliskich !
Odszedł człowiek, osobowość, pozostanie pamięć.
Niech odpoczywa w spokoju.
Piotr T.
Nie znałem Cię Kolego Krystynie osobiście , ale bardzo Cię lubiłem.
Jest mi krzykro,łącze się z Wami w bólu.
LIPA
Wyrazy Współczucia dla Rodziny.
[][][*]
Żegnaj Kolego. Nie chce się wierzyć , że Cię już nie ma. Wyrazy współczucia dla rodziny . Janusz Ćwik
Wyrazy głębokiego współczucia rodzinie i znajomym.
To szok ! brak mi słów.Jestem tu od nie dawna na tym forum .
Przez ten krótki czas tak wiele mi pomógł Krystyn .
Bedzie mi brakowało i zapewne nie tylko mi jego wyjasnień ,pomocy i interpretacji przepisów.
ISE.pl straciło wielkiego człowieka.
Łącze sie w bólu.
ps.BYDGOSZCZ ŁĄCZY SIE W BÓLU
Serdeczne wyrazy współczucia dla rodziny.
Odszedl WIELKI KOLEGA…
[][][`]
Witam.
Kolego Krystynie wierzę, że gdzieś tam jesteś i przyglądasz się nam mając na twarzy uśmiech wyrozumiałego staruszka, który patrzy na bawiące się w piaskownicy dzieci.
Wierzę, że przyjdzie nam się kiedyś spotkać i powitasz nas z otwartymi ramionami.
Mikołaj Ostrowski kiedyś powiedział:
„Przyjaźń - to przede wszystkim szczerość, to krytyka błędów towarzysza. Przyjaciele powinni pierwsi wystąpić z surową krytyką, by towarzysz mógł naprawić swoje błędy.”
Nie było mi dane poznać Cię osobiście jednak było mi dane spotkać Cię na naszym wspólnym forum, które być może już nie będzie takie jak kiedyś. Dyskusje z Tobą wiele mnie nauczyły, wielu z nich już niestety nie dokończymy. Jednak nie jest ważne to czego nie zrobiliśmy, ale to co dzięki Tobie zrobiliśmy.
W tym momencie przychodzą mi do głowy słowa Stefana Żeromskiego:
„Dużo jest wśród nas takich: ogromne łakomstwo na wielkie czyny i bardzo mało jakiejkolwiek roboty.”
Wierzę, że słowa Żeromskiego Ciebie nie dotyczą. Ja zapamiętam Cię takiego jak na zdjęciu zrobionym przez Kolegę EDI:
Spoczywaj w pokoju.
Bonius
Zbyszek Latos
Wyrazy głębokiego współczucia dla Rodziny Krystyna
Światełko dla Ciebie
Odszedł znakomity fachowiec, który zawsze służył radą innym kolegom z forum i nie tylko. Chyba wielu z nas widziało go po raz ostatni na targach Energetab…
Marcin Szkudniewski
Wyrazy szczerego współczucia dla rodziny i bliskich.
Odszedł człowiek.
Odszedł jeden z nas - elektryków.
Nie zapomnimy.
[][][*]
*/ Rest In Peace */
Marcin R
Szkoda naprawdę szkoda… jak to jest że dobrzy ludzie nagle odchodzą ???
Wyrazy współczucia dla rodziny
Szanowni Koledzy!
W dniu dzisiejszym na cmentarzu w Krakowie-Grębałowie odbyło się ostatnie pożegnanie Naszego Kolegi Krystyna.
Łącząc się w smutku z Rodziną Zmarłego, uczestniczyliśmy w nabożeństwie żałobnym i złożyliśmy w imieniu wszystkich uczestników naszego forum wieniec z szarfą:
“Z ostatnim pożegnaniem - Koledzy z Forum Elektryków”
Mówi się, że nie ma ludzi niezastąpionych tylko są niepowtarzalni… Mam jednak wielkie obawy, że Ciebie Kolego Krystynie nie będzie miał kto zastąpić ![]()
Człowiek się rodzi,żyje i umiera-tą prawidłowość zna każdy i każdy wie,że trzeba się z tym pogodzić.Jednak,gdy odchodzi ktoś bliski(a takim był kol. Krystyn,dla jednych znajomym osobistym dla innych z forum)trudno się z tym pogodzić padają pytania:dlaczego teraz,dlaczego On,czy taki jest sens życia człowieka(urodzić się,żyć i umrzeć?).W takiej chwili człowiek lepiej rozumie słowa …Bóg wieczność włożył w ich serca(człowieka)…,bo rozumie, że śmierć jest tym, z czym człowiek nie może sie pogodzić.Każdy po sobie coś pozostawia,a kol.Krystyn dużo dla nas pozostawił(szkoda, ze tak szybko odszedł od nas).W takiej chwili jedno przychodzi mi na myśl:szanujmy siebie nawzajem,póki jest czas albowiem życie jest tak ulotne.
Łączę się w smutku-Mirek.
Witam
Współczucie dla rodziny, znajomych i bliskich.
Pozdrawiam