Rysunki w formie załączników

Kilka postów w tym wątku to będzie próba nowej funkcji naszego forum. Możliwości załączania rysunków do postów.

PS: Rysunek powienien być obarczony komentarzem od Maxfera

Oto tak wykonane złącze rozdzielcze zastałem podczas realizacji
modernizacji instalacji elektrycznej w domku jednorodzinnym. Przedstawiona “skrzynka” rozdziela instalacje na dom, garaz i jeszcze 2 odbiory. A tak profesjonalnie wykonuje “firma” która ma siedzibę w Kaniej Górze koło Zgierza i b.dobrze “współpracuje” z ŁZE S.A . Co powiecie koledzy na to? SZOK!!!

Już teraz można dodawać obrazki do postów.

Jak to zrobić? Podczas pisania postu powinno się udać za pierwszym razem. Sposób postępowania jest przystępny. Proponuję również poczytać w naszym FAQ, odpowiedzi na pytania dotyczące Załączników.

Formaty obrazków to: gif oraz jpg
Maksymalne rozmiary: 400x400 pikseli
Maksymalny rozmiar pliku: 30 kB

Pliki są przechowywane na naszym serwerze.

Pozdrawiam,
Jacek.

PS: Oczywiście jest to funkcja dla zarejestrowanych użytkowników, czyli trzeba się zalogować.

to jest test wstawiania pliku graficznego

no dziala nienajgorzej
szkoda ze mozna dodac tylko na koncu postu

pozrawam
specus

ps:
dla potrzeb plikow wiekszych niz 30kB oraz innych nietypowych na przyklad wstawienia po kolei kilku rysunkow a miendzy nimi opisow
dla kolegow ktorzy o to poprosza gotow jestem udostepnic jednak moj serwer oczywiscie nieodplatnie procedura bedzie taka:
pliki laduja w folderku tymczasowym przez ftp oraz email u mnie na poczcie link ze strony pozostaje bez zmian po zaakceptowaniu pliki przenosze do folderka docelowego do ktorego bedzie prowadzil link na forum w razie pytan prosze o kontakt
logo_ise.gif

Witam Kolegę Jacka (admina) i wszystkich Kolegów na FORUM.

Rozumiem że Kolega robi porządki, ale nie ta do końca są one zrobione.
W kilku wątkach wstawiałem rysunki i zapewne ich tam nie ma.
Nie pamiętam w których i dlatego nie jestem w stanie tego poprawić.

Przy takiej zmianie powinien Kolega podmienić rysunki, a nie wyłączyć opcję, czyli je wykasować.

Nic nie zginie.

Wszystkie rysunki zamieszczane do tej pory na forum zostały zamienione na obowiązujący teraz standad, czyli załączniki do postów.

Jeżeli coś było załączone “z zewnątrz” i zginęło to proszę o informację na nasz email.

test ja wstawić plik
kskrak1.gif

Witam Kolegę Jacka (admina) i wszystkich Kolegów na FORUM.

OK. I o to chodziło.
A ile teraz może mieć obrazek szerokości w pikselach, aby nie włączał dolnego paska przewijania przy 800x600?

PS (admin):

Przy wiekszych rysunkach możliwe jest wyświeltenie rysunku w nowym oknie. Prosze jednak próbowac zmieścić się w rozmiarze 400x400 pikseli.
500x40.gif

Witam

1,2,3… próba.