Protokoły z pomiarów elektrycznych on-line

Wszystkich zainteresowanych oprogramowaniem do tworzenia protokołów z pomiarów elektrycznych dostępnego w formie witryny internetowej proszę o kontakt na adres pomiary@ise.pl.

Pomysł ciekawy; czekam na realizację.

W związku z tym, że przykładam szczególną wagę do szaty graficznej protokółów z pomiarów (jest to “towar” który sprzedaję), protokóły które powstaną
na bazie proponowanego oprogramowania muszą być ładniejsze od moich własnych, których posiadam w archiwum ponad 2 GB.

Kupiłem swogo czasu program do pisania protokółów pewnej firmy. Na zarzuty kierowane do właściciela tejże firmy, że szata graficzna protokółów jest nie do przyjęcia otrzymałem odpowiedź, że przecież środka i tak nikt nie czyta, a ważna jest pierwsza i ostatnia strona.
Efektem tego było to, że nigdy nie użyłem tego programu, ponieważ dostarczone protokóły napisane tym programem wywołałyby przynajmniej zdziwienie u moich klientów przyzwyczajonych do ustalonych standartów.

Życzę powodzenia przy realizacji pomysłu

Z poważaniem
Wiesław

Całkiem nie zły pomysł. Jestem za

Witam,

Problem tego pomysłu polega na tym, iż zyskał zaintersowanie po 5 latach :slight_smile:

Oprogramowanie było dostępne, zostało przetestowane i może i według testujących nadawało się do pracy, ale ówczesna dostępność stałych łączy do internetu była za mała.

Rozwiązanie poszło więc w off-line ze wspomaganiem on-line - program nazywa się Proton+.

Pozdrawiam,
Jacek.