Problemy elektryków

Proponuję szanownym kolegom spojrzenie na problemy naszych kolegów elektryków na stronie: http://www.joetedesco.com/

Ciekawe linki wraz ze zdjęciami można znaleźć pod tekstem:
ECN Violation Photo Forum, “What’s Wrong Here?” by Joe Tedesco, Electrical Code Consultant

Można też zobaczyć całą listę dyskusyjną:
http://www.electrical-contractor.net/
Następnie wybrać: ECN Forums (z listy po lewej stronie)
a potem jedną z grup z działu: What’s Wrong With This Picture?

Są to grupy: Violation Photo Forum, oraz Photos Submitted for Discussion.

Czy u nas też mozna zrobic takie interesujące fotografie ?
Pozdrawiam uczestników forum.
Teodor Pyszniak

Witam.
Bardzo ciekawe strony. Co do zdjec to mozna zrobic i sam mam juz całkiem sporą kolekcje. Są to zdjęcia urządzeń, uszkodzonych elementów rozdzielnic instalacji. Wydaje mi sie ze nie tylko ja pposiadam takie fotki, i całkiem fajnie byłoby gdyby np. na forum istniała możliwośc ich prezentacji.
Pozdrawiam Paweł.

Witam wszystkich Kolegów na FORUM.

Kolego Jacku G. ISE, myślę że pomysł Kolegi Pawła jest ciekawy.
Proponuję przewidzieć nową zakładkę.

Pozdrawiam Krystyn

Witam. Dla tych, którzy nie chcieli lub nie mogli dotrzeć do wspomnianej powyżej strony elektryków amerykańskich wyjaśniam, że chodzi o zamieszczanie zdjęcia po awarii wraz z opisem oraz dyskusji przyczyn i skutków.

Dziękuję za podsunięcie pomysłu. Moja propozycja jest taka aby zorganizować to jako kolejny temat naszego forum dyskusyjnego. Każdy nowy wątek rozpoczynałby się od zamieszczenia obrazka, ewentualnie dodatkowego schematu i krótkiego opisu. Byłaby to podstawa do dalszej dyskusji.

I tutaj wielka prośba do wszystkich naszych Czytelników, którzy posiadają takie zdjęcia i chcieliby je udostępnić wraz z krótkim wyjaśnieniem. Bardzo prosimy o nadsyłanie ich do nas.

Nawiązując do dyskusji o moderowaniu i dostępności forum dla naszych zarejestrowanych Użytkowników chciałbym aby tak było właśnie w tym przypadku. Moderowanie rozumiem, jako usuwanie wypowiedzi naruszające nasze Zasady Uczestnictwa, a w szczególności: wypowiedzi nie na temat, wypowiedzi nie wnoszące nic nowego itp.

Chciałbym aby każdy wątek prowadził do merytorycznych wniosków czy spostrzeżeń a nie tylko do spontanicznej reakcji polegającej na werbalnym wyrażeniu emocji.

Pozdrawiam, oczekując na pierwsze propozycje zdjęć. Proszę o przesyłanie na nasz adres e-mail podany w stopce strony.

Panowie byłem na tej stronie istwierdzam ten pomysł jako SUPER POMYSŁEM!!! Było by to świetne ,naoczne rozumowanie pewnych problemów jak również analizowanie pewnych parodii elektrycznych…a Polak potrafii.