Grunt to żelazna logika.
Przytaczam fragment z warunków:
“7. Zabezpieczenie przedlicznikowe o wielkości 6A usytuowane będzie: przed licznikiem”.
A gdzie by miało być, w końcu to zabezpieczenie przedlicznikowe
. Trochę się martwię, bo wszystkie skrzynki jakie mam, mają szynę na górze więc pewnie dostosowane są do montażu zabezpieczeń nadlicznikowych ![]()
Tylko nie wiem czy jak faktycznie uda mi się już założyć zabezpieczenie przed licznikiem to czy nie będzie zasłaniało stanu do odczytu…
Dobra… kończę już. Może macie coś z tym podobnych klimatów?
pzdr.
Witam
Mam pytanie a jakie zabezpieczenie o jakiej wartości Kolega zastosuje “za licznikiem”???:))))))))) Na mój gust to będzie najwyżej ze 4A:))))))) Chociaż wtedy może być kłopot z selektywnością.
witam pawłaboch i Pozostałych
przed licznikem to wszystko jedno
za licznikiem to bym uważał ![]()
Doktorant coś Ty taki srogi.
Eeee…
Nie znasz się Doktorancie na poezji…
No chyba, że ten zwrot “przed licznikiem” to jednak proza. W każdym razie mnie zawsze wcześniej pisali konkretnie np. “zlokalizowane będzie: w ZZP” lub “na słupie sieci rozdz. n/n” etc.
(No a jak już pytasz to Ci odpowiem: jasne że C4A lub C3A lub C2A; przy odbiorniku - oświetlenie reklamy - o poborze 1,6A, to i tak za dużo).
pzdr.
pb
Witam
Moze i sie nie znam na poezji, poezji nie kończyłem więc proszę o wybaczenie. Humanistyka to nie jest moja mocna strona.
Teraz wszystko jasne z tym zasilaniem.