Poszukuję wśród posiadających już od pewnego czasu uprawnienia SEP do 1kV osoby która odbyła kurs przed egzaminem i otrzymała materiały szkoleniowe.
Zależy mi na zdobyciu takich materiałów - poza kursem
Chyba już pisałem na ten temat, ale powtorze: wszelkie informacje na stronie SEP. Jeśli Kolega nie znajdzie proszę o email prześlę na skrzynkę. Pozdrawiam
SZanowny Panie !!!
mam moze podobny problem jak poprzedni Pan z tym ze czesc książk kupilem ale zależaloby mi na jakiejs konkretnej najlepiej w pytaniach i odpowiedziach jest co prawda taka ale obecnie sie drukuje i w żaden sposób nie można jej uzyskac .
Poprzedni egzamin zdawalem z 10 lat temu i od tego czasu zmienila sie troche terminologia no bo same zasady nie i mam problem z przyswojeniem sobie wlasnie tych terminow .
Wiec pomyslałem ze gdybym mial moze ksiazke w pytaniach i odpowiedziach to jakos ulatwilo by to mi sprawe a książki p. T Uczciwka nie można w żaden spoób dostac a egzamin zbliza sie w szybkim tempie .
Dziekuję z góry za ewentualna pomoc i pozdrawiam Adam
Witam
Niestety nie znam żadnej godnej uwagi (może inni Koledzy znają), ja sam korzystam z opracowań SEP na stronie SEP : www.sep.com.pl
Znajdą tam Koledzy wymagania stawiane instalacjom elektrycznym i w zakresie pomiarów (opracowania przewodniczącego Sekcji Instalacji Elektrycznych Kolegi Boczkowskiego)
Pozdrawiam
Piotr