Witam,
prześledziłem posty związane z programem PLANELEC i podzielam zdanie niektórych autorów, że program na początku jest bardzo trudny. Rozdział poświęcony programowi w książce “Schema 8” dotyczy wersji 1.0 i stąd może problem z rozpoczęciem projektu w wersji 1.1. Moje pytanie (a raczej prośba): czy posiada ktoś z Państwa instrukcję użytkowania, w miarę krok po kroku, zwłaszcza początku programu, do PLANELEC-a 1.1 ? Może ktoś posiada np. w formacie pdf lub innym? Gdzie taką instrukcję można ewentualnie znaleźć? Będę wdzięczny za wszelkie informacje.
Pozdrawiam
mortin
Instrukcja dołaczona jest do programu. Jest tam opisane tworzenie prostego projektu krok po kroku. Dodatkowe materiały dostępne są na organizowanych szkoleniach z obsługi Planeleca. Polecałbym po prostu przysiąść i spróbować. W razie problemów mogę pomóc.
adam.nalewalski@elektrosajdak.com.pl
Dostępna jest dokumentacja programu Planelec w wersji 1.2 - oryginalna. Można ją u nas zamawiać, już wkrótce zamieścimy opis w serwisie produkty. Proszę szuakć słowa planelec lub w kategorii Wydawnictwa / dokumentacja.