Witam wszystkich grupowiczów.czy ktos moze mi zdradzic gdzie moge znalesc pełną wersję darmową programu do kreślenia instalacji elektrycznej w budownictwie?Z góry dziękuję za pozytywne odpowiedzi. Z poważaniem.
Niestety trudno jest zdobyć taki program za darmo. Jeżeli jest to do zastosowań komercyjnych to należy rozważyć wydatek około 1-2 tys. złotych. Polecam pod rozwagę IntelliCAD - dostępna jest pełna wersja darmowa ale ograniczona do 30 dni.
dziękuję
Program MEGACAD ver.4.5 kosztuje 100zł opłaty za licencję. natomiat program instalacyjny jest na stronie internetowej ( musisz poszukać ) lub na CD do gazet komputerowych. Jest to program porównywalny do Autocad-a ( umie czytać i zapisywać *.dwg i *.dxf sam zapisuje w *.prt) - polecem. Książka kosztuje więcej niż program.
kto jest producentem MEGACAD-a i gdzie go można kupić, czy jest wersja demo
http://www.megacad.cad.pl/ tutaj znajdziesz pełną wersje MegaCad’a 4.5 wraz z ciekawymi artykułami na jego temat. Jesli by ktoś miał bibliotekę elementów el do tego programu to jestem bardzo zainteresowany.
Serdecznie WITAM!
Jedno pytanko. Skąd mogą pobrać ‘Przeglądy v.1.06’ ?
Z góry dziękuję!
Proszę tylko nie Intellicad! Byłem na prezentacji tegoż programu i nic dobrego nie mogę powiedzieć na ten temat (może to wina prezentera). Odmienne wrażenie miałem po prezentacji WSCAD IT. Ma niezłe możliwości ale niewiem jak cenowo się przedstawia.
pozdrawiam
WSCAD it 2.2: (www.sigmace.pl)
1.wersja Light 399 Euro
2.wersja bazowa 980 Euro
3.wersja profesjonalna 1500 Euro
Z tego co się zorientowałem to wersja najdroższa mnie
osobiście najbardziej by odpowiadała i tą polecam.
Pozdrawiam