Witam kolegów na stronie FORUM
Zachęcam bardzo kolegów do dyskusji w ramach tego wątku.
PS
Zadano kiedyś pytanie czy osoba posiadająca świadectwo kwalifikacyje na stanowisku Dozoru w grupie ,G-1/D, w zakresie wykonywania prac pomiarowo kontrolnych sieci urządzeń i instalacji do1kV w tym również oświetlenia elektrycznego, może wykonać pomiar natężenia oświetlenia wnętrz.
Stawiam takie pytanie szanownym kolegom, jednocześnie proszę w miarę posiadanej wiedzy wypowiedzieć się na ten temat.
z poważaniem Mirek
Panie Mirku
Odpowiedż na zadane pytanie, znajdzie Pan po zapoznaniu się z wypowiedziami kolegów z forum w utworzonym temacie “Pomiary natężenia oświetlenia” z dnia 2002.08.09 w dziale “Normy Przepisy Prawo” oraz kontynuacją tego tematu pod nazwą “Pomiary oświetlenia - raz jeszcze” z dnia 2002.10.05 w dziale “Pomiary Elektryczne”
Z poważaniem Czesław
Serdecznie witam kolegów na stronie Forum
Szanowny kolego Czesławie dziękuję za pomoc jestem usatysfakcjonowny, nadmienia iż na stonie forum dyskutuję krótko stąd moje zapytanie
Proponuję zamknąć wątek
Mirek
Do Pnan Czeslawa i Krystyna!!!
Panowie zarzadzajacy forum, zalatwcie z adminem czy tez webmasterem tej strony, zeby dodlozyl wyszukiwarke i wtedy te wasze watki trzymalyby sie moze kupy.. gdyby na poczatku bylo info: “sprawdz dupku czy madrzejsi sie nie wypowiedzieli na temat o ktory chcesz spytac” nie musielibyście za kazdym razem interweniowac i innym byloby latwiej serfowac… ja wiem, ze to wasze dziecko to forum, ale wstyd, zeby nadal biegalo w krotkich majteczkach tak jak wy 50 letnie konie.. co wy na wprowadzenie odrobiny swiezosci? mam pytanie, gdzie sa wiadomosci z 2001 i 2002 r? chcialem poczytac troche historii..
Szanowny Panie Szymonie.
Aby rozwiać Pana wątpliwości odpowiadam na wszystkie pytania.
Po pierwsze uczestnictwo w tym forum oznacza akceptację zasad, które tutaj obowiązują. Jedna z nich mówi “Przed zabraniem głosu proszę sprawdzić, czy temat nie był już poruszany; jeśli tak, warto się zapoznać ze znalezionymi wątkami, może znajduje się tam gotowa odpowiedź”, co mniej więcej odpowiada Pana stwierdzeniu o dupkach.
Pod drugie, wyszukiwarka jest i można przeszukiwać wszystkie historyczne tematy, które były dyskutowane w tym i poprzednim tysiącleciu, “wszystko w jednej kupie”.
Proszę nie wiązać wymienionych przez Pana osób z zarządzaniem tym forum a na pewno proszę nie przypisywać Im odpowiedzialności za jego działanie - uwagi i sugestie proszę kierować do ise.pl a właściwie bezpośrednio do mnie.
Witam Szanownych Kolegów.
I specjalnie Serdecznie Kolegę Szymka …
Jeżeli to ta sama osoba , która zadała pytanie w wątku stworzonym przez Kolegę Jano i dotyczącego RCD - to zapraszam do jego dalszej analizy !!! - i wiem , że to niezbyt elektryczne .
Szanowni Koledzy .
- Proponuję od dnia 30.03.2003 ignorować na Forum wszelkie wypowiedzi zawierające jakiekolwiek obraźliwe sformułowania .
Jeżeli część młodzieży ( z góry przepraszam młodszych kolegów z drugiej części ) szuka tu czata internetowego , a nie pomocy i wiedzy zawartej w wypowiedziach Szanownych Kolegów … - Podejmowanie dyskusji uważam za bezcelowe .
Z Poważaniem
Dariusz Froch