Coś ciekawego ?!

Panowie Inżynierowie Elektrycznii !! ( a przepraszam i Panie)

Napiszcie coś ciekawego np. że jakaś kobieta zaszła w ciąży od pracy w IntelliCAD’dzie.
Czekam na odpowiedzi.

Pozdrawiam

Martin

Pewnie wiele kobiet zaszło w ciążę ale nie przy pracy, tylko z braku prądu(światła)…

Pozdrawiam

Pewnie wiele kobiet zaszło w ciążę ale nie przy pracy, tylko z braku prądu(światła)…

Pozdrawiam

co może być ciekawego w pracy?

a kto moze zadawac tak madre pytania
jak martin
szok

Widać żadne metody nie mogą sprowokować do dyskusji w tym temacie. Moim zdaniem problem IntelliCADa polega na braku jego polskiej wersji.
Warto jednak juz teraz zainteresować tym tematem ponieważ wkrótce taka wersja będzie. Oznacza to, że IntelliCAD podobnie jak w USA może przejąć więcej niż 50% (słownie połowę) klientów AutoCAD.

To nie jest reklama - na forum przekazuję swoje spostrzeżenia a poznałem trochę ten program i z punktu widzenia przyzwyczajeń do AutoCADa nie ma problemów z przesiadkę.

Jeżeli ktoś zna ten program to pewnie bardzo się dziwi dlaczego inni płacą co 3x więcej za podobne oprogramowanie u konkurencji.

Jezeli porownujemy AutoCADa i InteliCADa to nalezy zauwazyc ze MIKRUS tez byl samochodem. No moze nie takim jak MERCEDES ale zawsze.

jeśli jakaś pani (ładna) chciała by zajść w ciążę to służę pomocą

Może coś nie tak z moim poczuciem humoru, ale nijak nie mogę zrozumieć co ma ciąża do InteliCada. :wink:
A na powazniej, zostałam zmuszona przez moja ksiegową do przesiadki z AutoCada do InteliCada i widzę pewną różnicę choć można się przyzwyczić. W AutoCadzie np. pracuje się szybciej, jest tam parę chwytów które naprawdę oszczędzają czas - jest to co prawda parę do kilkudziesięciu sekund przy danej operacji ale siedząc przed komputerem parę godzin dziennie to na prawdę da niezły wynik.
Inna sprawa, że AutoCad jest za drogi, stanowczo za drogi.

Witam!
-Kol. Martin pisze jak po Martini.
-Proszę powtórzyć pytanie, jak Kol. zje rano śniadanie.
-Pozdrawiam!
-EDI

Witam Kolegów i Koleżanki…
Każda przesiadka boli czasowo niestety. obojętnie kto z czego na co sie przesiada.Przesiadałem się kilka lat temu z ACada na Schemę (teraz SEE). Szło mi b. kiepsko ale z czasem coraz lepiej i mam to za sobą. Nie znam ICada ale znam niecierpliwą naturę kobiet…bez urazy, na wszystko trzeba czasu.
Pozdrawiam
Adam